// Ove Vik Invest // Investeringer // Kontakt
I rollen som tilrettelegger sørger Erate for at tjenestetilbydere innen telekommunikasjon, kraft, finans og øvrige sektorer kan tilby sine produkter/tjenester uten å måtte foreta store investeringer i systemer og personell. Høy kompetanse rundt drift av systemer for håndtering av kompliserte utgående fakturastrømmer kombinert med bransjekunnskap gir kunden klare konkurransefortrinn i form av rask lønnsomhet, fokus på kjerneaktiviteter og stordriftsfordeler. Erate ble stiftet i 2005, og har vist til lønnsomhet fra dag én. Selskapet opplever stadig sterk vekst.


Hello Norway AS – fremstår i dag som en ny generasjons telecom-leverandør med fokus på å gjøre kommunikasjon ukomplisert. Hello ønsker å gi sine kunder nye muligheter og større frihet gjennom enklere og mer elegante løsninger som kjennetegnes av kvalitet, innovasjon og enkelhet.


NTO-Group AS – besitter bred og variert kompetanse som dekker alle deler av verdiskjeden og avdelinger i et selskap investert i. Selskapet har spiss telecomkompetanse.Xito AS – the social media mobile company, er verdens første mobilselskap tilpasset sosiale medier som facebook. Ved å gi kundene mulighet til å legge til venner, utveksle brukertips og bidra med kundeservice for hverandre vil kundene få fordelen av å ringe gratis til alle mobiltelefoner og fasttelefoner i Norge.
Design by adundas design